Karriere

Wir sind immer auf der Suche nach Personen mit Engagement und Fachwissen. Unser Team ist unser wichtigstes Vermögen und wir streben danach, unseren Angestellten Möglichkeiten für die persönliche und professionelle Entwicklung zu geben. Um die passenden Personen zu erreichen, bieten wir ein wettbewerbsfähiges Gehalt und andere Vorzüge. Wir fördern und begrüßen Initiative.

Customer Service och Operativ Inköpare till G-TEK
Har du flerårig erfarenhet av inköp / supply chain eller relevant utbildning inom området och vana av att arbeta i ERP-system samt Excel? Är du strukturerad och gillar problemlösning? Drivs du av att skapa goda kund- och leverantörsrelationer och gör gärna det lilla extra? Gillar du att jobba i en platt och snabbfotad organisation? Då har vi ett riktigt bra jobb till Dig.

G-TEK söker just nu en passionerad medarbetare med en kunskapshungrig inställning som vill vara med och utveckla G-TEK till fortsatt framgång.

I rollen som som medarbetare inom vårt ”innegäng” kommer du att arbeta med operativt inköp / logistikplanering och kundservice. Initialt kommer du lära dig Inköp & Logistik för att sedan även lära rollen som Kundservice. Du blir en av våra ”spindlar i nätet” och har daglig kontakt med våra viktigta kunder och leverantörer. Kontakten sker på ett enkelt, effektivt och trevligt sätt och alltid med hög kvalitet.

Egenskaper
För att trivas hos oss är du nyfiken, ambitiös, lösningsorienterad och har lätt för att ställa krav på. Du är van att hantera många frågor samtidigt och är kommunikativ i tal och skrift. Att sätta stolthet i att skapa långsiktiga relationer och att vara uthållig är något som är självklart för dig. Du tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och bidra med god energi.

Din bakgrund
• Gymnasieutbildning. Meriterande med vidareutbildning inom supply chain / inköp
• Svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med tyska
• God kunskaper i Offcie, sepciellt Excel
• Erfarenhet av att arbeta i ERP-system
• Vi ser at du har erfarenhet inom Supply chain / Logistik / Inköp , eller skaffat dig en förståelse på annat sätt

Vi erbjuder
Tjänsten erbjuder en spännande möjlighet att själv få vara med och påverka både sin egen och G-TEK:s utveckling. Du, tillsammans med övriga anställda, bidrar till en glad och stimulerande miljö med rappt/kvickt tempo och snabba pragmatiska beslut. Vårt fokus är att skapa ett långsiktigt och bestående värde för våra kunder, leverantörer och våra anställda. Hög kvalitet präglar hela vår organistaion.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 2017-03-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor kontakta CFO Melly Karlsson på 070-642 8968. Skicka ansökan till melly.karlsson@g-tek.se